H-1047 Budapest, Károlyi István utca 11. 2.emelet 13. (27 kapucsengő)

| HU | EN | DE | SK |  

Vagy írjon nekünk
info@passion4work.hu
Hívjon minket bizalommal
+36 70 9 300 300

Munkaerő közvetítés

Csak a potenciálisan alkalmas jelöltekre kell időt fordítania. Adatbázisunk és országos hálózatunk igénybevételével, sokkal több pályázót tudunk elérni. Vezetők vagy hiányszakmás, szakmunkás munkavállalók toborzása és kiválasztása, interjúztatása a Partnercég elvárásainak és gyakorlatának megfelelően történik.

A toborzási folyamat lebonyolítását sikerdíj fejében végezzük.

Kiemelt szolgáltatásunk a megváltozott munkaképességű munkavállalók közvetítése.

A különböző rehabilitációs programok keretén belül lehetőség van a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatására, mely jelentős bérköltség csökkenést eredményezhet.

Fejvadászat, vezető kiválasztás
Megszerezheti a legjobb szakembereket. Speciális, általában vezetői illetve hiány-munkakörök betöltésére névlista, vagy munkakör szerint konkrét személy megkeresésére irányuló, speciális felkészültséget igénylő, sikerdíjas szolgáltatás.
Az általunk javasolt munkavállalóra garanciát vállalunk.

HR Outsourcing és munkaügyi szolgáltatások
Bízza ránk a teljes emberi erőforrás gazdálkodást!

Így Ön a főtevékenységére fókuszálhat és oda csoportosíthatja erőforrásait.
A munkaügyi és HR feladatok részben, vagy teljes egészében kiszervezésre kerülnek, azaz a munkavállalók a Partnercégtől a Passion4Work állományába kerülnek át, akiket aztán visszakölcsönözhet.

Különbség a kölcsönzéshez képest: a toborzás, kiválasztás minimális, csak a fluktuáció pótlása, vagy új igény miatt van rá szükség, állandó állománykezeléssel jár együtt. Jelentős HR költségektől mentesülhet és HR erőforrás kapacitás szabadulhat fel, hiszen ezeket a Passion4Work átvállalja. További előny, hogy a bérköltséget felváltja a költségszámla.

Try & Hire
Hosszabbítsa meg a próbaidőt!
A kölcsönzött munkavállalókat a kölcsönbevevő cégek bizonyos foglalkoztatási idő elteltével kedvezményesen vagy térítésmentesen saját állományukba átvehetik.

HR tanácsadás
Szakszerű segítséget nyújtunk a humánerőforrás gazdálkodással kapcsolatos egyedi elképzeléseinek megvalósításához. A cégek részére szaktanácsadást, HR tanácsadást végzünk szakképzett tanácsadók, HR szakemberek közreműködésével (létszámtervezés, munkaidő-beosztás stb.).
A szolgáltatás cégre, vállalkozásra szabott. A kivitelezést részleges vagy teljes audit előzi meg.


   MENU