H-1047 Budapest, Károlyi István utca 11. 2.emelet 13. (27 kapucsengő)

| HU | EN | DE | SK |  

Vagy írjon nekünk
info@passion4work.hu
Hívjon minket bizalommal
+36 70 9 300 300

Könyvelés

KÖNYVELÉS ÉS KREATIVITÁS

A könyvelésről sokan azt gondolják, hogy egy rettentően unalmas gépies folyamat. Ez minden bizonnyal így is van azon könyvelők esetében, akik a könyvelés alatt kizárólag a vállalkozás működése alatt végrehajtott ügyletek pontos, megbízható és a hatályos törvényeknek megfelelő adminisztrálását értik. Nálunk ez csupán az alap, az elvárható minimum a munkában.

Ami nekünk a szépség és kreativitás az Önnek a haszon!
Számunkra a feladat szépségét az adja, hogy megtaláljuk az adott összetett üzleti környezetben, azokat a világos és praktikus megoldásokat, amelyek a jogszabályi környezetben rejlő lehetőségek maximális kihasználásának köszönhetően elérhetővé teszik az adófizetés optimalizálását.

Előre gondolkodás
Irodánknál a könyvelés, minden esetben kiegészül előzetes és a könyvelési tevékenység teljes idejére kiterjedő folyamatos tanácsadással, hogy ne csak utólag keressük a megoldásokat, hanem elébe menjünk a problémáknak.

Precizitás, gyorsaság és megbízhatóság
A könyvelés feladatainak megoldása során precíz és felelősségteljes munkára, modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra számíthat, mindig pontos és aktuális tájékoztatást kap vállalkozása pénzügyi helyzetéről.
Ügyfeleink mindenkor biztonságban érezhetik magukat, hiszen nem egy könyvelő, hanem egy könyvelőiroda biztosítja a hátteret a vállalt szolgáltatáshoz.

ADÓTANÁCSADÁS

Munkamódszerünk alapja az előre tervezés. Szinte hitvallásunk, hogy a minőségi könyvelés titka nem pusztán az események utólagos precíz rögzítése, hanem az előre gondolkodás.

A tervezés a hatékonyság alapja
Az adótervezésnek, fontos szerepe van a vállalkozások életében. Általa lehet feltárni a jogszabályi környezetben lévő lehetőségeket, melyekkel csökkenteni tudjuk a vállalkozások adó és járulékfizetési kötelezettségeit.


   MENU